کمبود ویتامین D و مرگ و میر زودرس بیماران مبتلا به بیماری قند
انجمن دیابت آمریکا گزارش می دهد که کمبود ویتامین Dدر افرادی که به بیماری قند دچار هستند سبب مرگ و میر زودرس بسیاری از آنها می شود و مهمترین علت آنهم بیماری های قلب و عروق می باشد. این گزارش نتیجه ی یک بررسی علمی جالب است از کشور دانمارک. در این مطالعه تعداد 289 نفر از بیماران دیابتی شرکت کرده و میزان ویتامین D خونشان به دقت سنجیده شد و نتایج این بررسی نشان می دهد که افرادی که ویتامین D خونشان کمتر از حد طبیعی بوده دو برابر بیشتر از دیگران در معرض مرگ و میر قرار داشتند. کمبود ویتامین D در بروز و پیشرفت بسیاری از بیماری های مزمن مانند درد مفاصل، پوکی استخوان، بعضی از سرطان ها و غیره نقش دارد. پزشکان توصیه می کنند که هر شخصی باید حدود 400 واحد بین المللی ویتامین D در روز دریافت نماید. این رقم در زمستان و سرزمینی مثل کانادا که اکثرا ابری و سرد است می تواند تا یکهزار واحد بین المللی افزایش یابد. بهترین منبع ویتامین D اشعه ی خورشید است، زیرا اگر شخصی هر روز حدود 30 دقیقه در بین ساعات 11 صبح و 3 بعدازظهر آفتاب بگیرد، بیشتر از 50درصد ویتامین مورد نیاز روزانه اش توسط تابش نور خورشید به پوست بدن و به وجود آمدن ویتامین D در زیر جلد تأمین می گردد. بقیه ویتامین D مورد نیاز را می توان از غذاهای مختلف به دست آورد.
نظرات شما عزیزان: